Feliç diada de Sant Jordi!

Avui toca un enllaç curiós de caire literari però amb un punt musical: a la web Haruki Music podreu trobar totes les cançons mencionades a la obra del popular autor japonès (un favorit per a mi personalment).

Per a cada una de les seves novel·les podreu veure la playlist de cançons que s’hi mencionen (i en són unes quantes, el sr. Murakami és un melòman… i molt fan dels Beatles, als que dedica fins i tot el títol de la seva novel·la més popular – tot i que no en la traducció catalana, un detall que no he entès mai…)

Screen Shot 2014-04-22 at 20.05.19

 

Per a cada cançó podem escoltar-la (amb enllaços a youtube i altres llocs on la podem trobar gratuïtament) o comprar-la.

 

Screen Shot 2014-04-22 at 20.04.11

 

Si volem saber-ne més detall podem veure fins i tot a quin llibre i a quines pàgines la menciona.

 

Screen Shot 2014-04-22 at 20.04.43

 

Algunes de les seves novel·les que també inclouen moltes referències musicals encara estan incompletes, així que si en sou fans i us agrada la idea, hi podeu contribuir afegint-hi vosaltres mencions de cançons.

 

Screen Shot 2014-04-22 at 20.05.40

 

M’han entrat ganes de rellegir la seva obra i escoltar la música en paral·lel gràcies a aquest enllaç!

Feliç diada de Sant Jordi!