Des d’ahir a la nit i fins diumenge de la setmana que ve, celebrem les festes de la meva ciutat, les Fires de Girona. Com tots els gironins (i molts catalans, sobretot el dia de Tot Sants!) m’encanta gaudir-ne passejant pels carrers plens de gent, menjant castanyes, guanyant als camells i gaudint de l’ambient de les barraques. Però des de fa un temps les Fires també tenen una vida paralel·la a la xarxa i us volia presentar dues iniciatives en les que estic involucrada i convidar-vos a participar-hi!

 

1. Concurs de fotografia per Twitter #FiresGirona

Per tercer any consecutiu, amb l’amic @rispau i gràcies al suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, hem posat en marxa un concurs de fotografia a través de Twitter amb les Fires i la ciutat com a tema de fons. Per participar només cal enviar una foto a través d’un compte de Twitter (pot ser feta amb qualsevol càmera o qualsevol app) i que el tweet inclogui el hashtag #FiresGirona.

 

 

El volum de participació d’aquest any a només hores de que hagin començat les festes promet que aquest cop el jurat (format per gironins del món de la comunicació i la xarxa) ho tindrà molt difícil! Al llarg de la setmana anunciarem els premis d’aquest any, que en edicions anteriors han inclòs nits d’hotel, àpats en restaurants gironins i càmeres de fotografia professionals.

Aquí podeu llegir tota la informació sobre el concurs i aquí us deixo un vídeo-resum de les imatges que van participar l’any passat:

 

.

2. #FiresambCor: per Fires, Càritas Girona dóna veu als que no en tenen

En col·laboració amb Càritas Diocesana de Girona, volíem impulsar que les Fires d’aquest any tinguessin una dimensió més solidària, i per això estrenem una nova iniciativa als seus canals a les xarxes socials. A través del canal oficial a Twitter: @caritasgirona, publicarem cada dia tweets que ens ajudin a veure una altra realitat de Girona, com passen aquestes festes les persones ateses per Càritas als seus programes socials.

A partir d’avui i fins diumenge 4 de novembre, us convidem a seguir-nos a Twitter i amb el hashtag #FiresambCor us aproparem a la realitat humana que s’amaga darrera de les accions de Càritas per a les quals comptem amb el vostre suport. També trobareu les polseres solidàries de les Fires a l’stand de Càritas a la Fira de Girona i  el proper dia de Tot Sants, hem convocat a tots els gironins i vistants a ajudar-nos a demostrar que Girona té cor, creant un gran COR humà a les escales de la Catedral. Hi esteu més que convidats!

Bones Fires a tothom! :-)

Recordeu: #FiresambCor i #FiresGirona!

 

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament

Altres articles interessants: