Amb aquest temps que sembla que no sap si ja vol ser primavera o no, si hem d’agafar abric o americana, aneu amb compte no us refredeu. Tant si llegiu això tapats amb una manta davant del foc o en màniga curta a la terrassa amb el solet (qui sap…), aquí us deixo uns enllaços per estar al dia i passar l’estona.

 

Aquesta setmana hem llegit que…

 

…Nokia ha patentat uns “tatuatges vibrants” que connecten sense fils amb dispositius mòbils i ens poden avisar a través d’una petita vibració a la pell d’una alerta, una trucada, o altres informacions realtives a l’aparell. Es tracta d’un material que detecta camps magnètics i que transmet estímuls a la pell. No sé què dir… estaria bé perquè no li sonaria mai el telèfon a ningú al mig d’un concert, però no sé si podria evitar de fer un salt cada cop que em vibrés el braç perquè tinc un nou whatsapp!

 

…un article interessant a ElPaís sobre els artistes de totes les edats i estils que s’estan passant als tablets com a nou mitjà creatiu. Si us hi voleu afegir, aquí teniu 11 apps per a amants de l’art i artistes.

…hi ha hagut una petita commoció a la blocosfera catalana quan, de sobte, Google ha decidit afegir dominis estatals als blogs allotjats al seu servei gratuït Blogger. Així molts blocaires catalans s’han trobat que els seus blogs ara acabaven amb blogspot.com.es. Com és d’imaginar, aquesta “espanyolitació” a molts no els ha fet massa gràcia, però per sort tenim algunes solucions publicades al blog de l’Home Dibuixat. I la fundació .cat fa una promoció a tots els blocaires catalans per a comprar un domini .cat a meitat de preu, aprofiteu-la! I ja que hi sou, passeu-vos a WordPress!

els Angry Birds segueixen amb el seu intent de dominar el món, matant porquets verds d’un en un: en un mes s’inaugura el primer parc temàtic a Finlàndia i s’estan negociant nives localitzacions al Regne Unit, els EUA i la Xina. A banda del merchandising habitual, si amb això no en feu prou, no patiu que ja estan preparant la pel·lícula i (el millor de tot), el llibre de cuina!

El llibre de cuina inclou diverses i divertides per cuinar amb ous. M’ha agradat tant que he decidit sortejar-ne un aquí al blog. Per a guanyar només cal que deixeu un comentari en aquesta entrada. La setmana que ve al recull anunciaré qui és l’afortunat o afortunada! :-)

…per als aficionats al disseny web i al Facebook, us deixo aquesta entrevista amb Nicholas Felton, un dels caps de disseny responsable de la “Cronologia”, el nou disseny dels perfils i les pàgines de Facebook. Si encara no els heu llegit, podeu veure “La Cronologia: instal·la’t el nou perfil de facebook” i “Tot el que volies saber sobre les noves pàgines a Facebook”.

…parlant de Facebook, hem trobat un infogràfic que repassa 20 casos de crims que han estat resolts gràcies a la xarxa social. Aquí el podreu veure sencer.

…la història increïble de la setmana ens arriba des de Tasmania, on un home, adoptat de la Índia quan era nen després d’haver-se separat per error de la seva familia, ha aconseguit gràcies a Google Earth i els pocs records que tenia del seu poble d’orígen, retrobar-s’hi després de 25 anys. Quina aventura!

…per acabar us deixo un vídeo amb una entrevista que em van fer al programa Dones de TVGirona. Vaig parlar del blog i una mica de tot plegat. Espero que us agradi! (sincerament, veure’m “per la tele” se’m fa tan extrany i em fa tanta vergonya que he dubtat fins a l’últim moment de si penjar-ho aquí o no.)

Bon cap de setmana!