Bon divendres! Moltes gràcies a totes i tots per participar en el primer concurs que organitzàvem en col·laboració amb Stickygram, una nova aplicació molt interessant que ens permet crear imants a partir de les nostres fotos d’Instagram.

Hi ha hagut al voltant de 180 fotos participants i la veritat, tant a mi com als responsables de Stickygram se’ns ha fet molt díficil escollir… i estar davant d’un ordinador veient les imatges idíl·liques que heu compartit!

Comencem per les 3 fotos guanyadores d’un pack de Stickygram cadascuna:

1er premi: “You can fly” de @nadeia

.

2n premi: Foto de @laflaca27_3

.

3er premi: Surf de @maihaviaditque

Enhorabona a les tres! Ara us contactaré per email amb la informació per a obtenir els vostres packs d’Instagram de premi :-)

Pel que fa a la resta de participants, sou genials, les vostres fotografies m’han encantat! Podeu fer un cop d’ull a totes des d’aquest enllaç. Farem més concursos d’aquests segur (i si pot ser amb una mica més de temps per participar… :-)) i amb nous premis.

Entre tots els que heu participat dins el termini i que heu deixat un comentari en aquesta entrada, sortegem 10 invitacions per a provar Stickygram que encara està en beta per a uns pocs usuaris. Els guanyadors del sorteig són:

Enhorabona! També us contactaré per email per donar-vos la informació.

I ara amics, m’en vaig de vacances un parell de setmanes, a veure si puc fer alguna foto estiuenca jo també! 😉