Ahir es va presentar Notícies d’In, un nou portal d’informació en català que té com a objectiu difondre notícies de totes aquelles temàtiques relacionades amb la ciència i la tecnologia. També podeu seguir-los des de Twitter i Facebook.

.

Part del projecte de Notícies d’In és el Planeta In, un “planeta” o recull de blogs referents escrits en català de temàtica científica o tecnològica. A la pàgina principal del Planeta d’In hi podrem trobar enllaços als articles més recents d’aquests blogs. També ens hi podem subscriure i rebre’n automàticament tots els articles (més informació sobre com seguir blogs i què és l’RSS).

.

Des de Betes i Clicks estic molt contenta de la proposta que ens han fet per formar part d’aquest nou “planeta” (malgrat confessaré que jo sempre he estat una mica més de lletres, o de ciències socials 😉 shhht! ) i per ara estem ben acompanyats per:

Si escriviu sobre ciència o tecnologia, també podeu fromar part del “planeta”, animeu-vos!

Altres entrades interessants