Hola amics, avui volia compartir amb vosaltres algunes novetats relatives a Betes i Clicks:

1. M’han fet una entrevista al Diari de Girona que va sortir publicada ahir a la contraportada. La podeu llegir online a la web del diari o podeu veure’n i descarregar el pdf aquí.

És la primera vegada que m’entrevisten, espero que us agradi! 😉

 

2. Hem estrenat una pàgina oficial a Facebook de Betes i Clicks i ens agradaria molt trobar-nos-hi amb tots els que passeu per aquí, llegiu de tant en tant i potser fins i tot comenteu. Allà penjarem la informació del blog però també altres enllaços interessants sobre el món 2.0 que no tinguem la oportunitat de tractar a fons en un article. També respondrem si teniu preguntes i deixeu comentaris i próximament hi farem alguna promoció per a tots els amics. Només has de fer click a “m’agrada”!


Si creus que els pot interessar i que encara no la coneixen, t’agrairé que recomanis la pàgina de Betes i Clicks als teus amics fent click sobre l’enllaç “suggereix-ho a amistats”.

 

3. A banda de Betes i Clicks, des d’ara escriuré també un nou blog sobre emprenedoria, comunicació, innovació i noves tecnologies a El Punt: Giroscòpia. L’acabo d’estrenar amb un article sobre els secrets de l’èxit d’Els Amics de les Arts (Internet i la web 2.0 hi tenen forá a veure…) que potser us pot interessar. Si us interessa el món 2.0 i la seva relació amb l’empresa i els negocis, us hi espero!

Moltes, moltes, moltíssimes gràcies a tots els que llegiu, sou el motor que mou aquest blog i que em permet donar bones notícies com aquestes! 😉