Avui em fa il·lusió explicar-vos un projecte que se’ns ha acudit d’impulsar a l’Eduard Batlle (reconegut muntador de saraus a Girona) i a mi. Inspirats per la presència que van tenir les Festes de Gràcia a Twitter, no volíem que les Fires de Sant Narcís es quedessin “desconnectades” així que ens hem empescat una idea per a que tots els twitteros que passin per la nostra ciutat participin i ens ajudin a crear les primeres Fires 2.0!


La idea és senzilla: volem que utilitzeu el hashtag #FiresGirona per a poder viure les festes també a la xarxa.

Si feu fotos i les penjeu a twitter amb l’etiqueta #FiresGirona entrareu en un concurs i si la vostra és de les millors segons el jurat pots guanyar diversos premis: una nit d’hotel, un sopar o una càmera de fotos!

Hem creat una web on podreu veure’n tota la informació: FiresGirona.com


Espero que molts betesiclickaires gironins o visitant participeu! si ho feu, feu-nos-ho saber!

Us deixo aquí la notícia “formal” tal i com apareix als mitjans:

 

Creen el primer concurs de fotos via twitter durant les Fires de Girona

A través de l’etiqueta #FiresGirona es podrà participar del 28 d’octubre al 7 de novembre

El perfil del concurs a twitter és twitter.com/firesgirona i el web www.firesgirona.com

Les Fires de Sant Narcís de Girona estrenaran aquest any el primer concurs de fotografia a través de la xarxa social Twitter amb la iniciativa de la consultora Anna Codina i el periodista Eduard Batlle. La primera edició neix amb la idea de promoure la participació 2.0 dels visitants de les fires, a través de les fotografies que enviïn amb els seus respectius usuaris a Twitter amb l’etiqueta o “hashtag” #FiresGirona. El concurs començarà el dijous 28 d’octubre i finalitzarà el diumenge 7 de novembre, que són els mateixos dies de la programació de les fires. També s’ha creat el web www.firesgirona.com per dimensionar el concurs.

Els seus impulsors s’han inspirat en el concurs que aquest estiu es va crear a les fires de Gràcia de Barcelona per dur aquesta proposta tan innovadora a la ciutat de Girona. Anna Codina i Eduard Batlle confien en la innovació d’aquest concurs perquè “fomenta la participació dels usuaris, que cada vegada estan més connectats a la xarxa a través del telèfon mòbil, i alhora és una bona oportunitat per promoure les fires i la pròpia ciutat a escala global”. La primera edició ja té el suport de l’Ajuntament de Girona.

El jurat de la primera edició està format per Toni Iglésies, impulsor de Sies.tv, Miquel Pellicer, cap de l’edició digital de Mundo Deportivo, Quim Curbet, fundador de CCG Edicions, Jordi López Ramot, creador del portal Wikiloc, i Ricard Planas, director de Bonart. El jurat valorarà totes les fotografies que s’enviïn i els tres guanyadors obtindran una nit d’hotel per a dues persones a l’Hotel Nord1901, un àpat per a dues persones al Restaurant Mimolet i una càmera fotogràfica que entregarà l’empresa Infoself.