Avui que ve el pont de la diada, una entrada per riure una mica…

Segur que més d’un algun dia repassant el Facebook heu vist algun comentari d’algun amic (o “amic”) que us ha fet pensar que hi ha gent que no hi toca quan escriu o comparteix certa informació o fotografies al seu perfil. “Que no saben que tots els seus contactes ho veuen?” em pregunto jo sovint. Per mi el més incòmode és quan es publiquen automàticament les novetats de la vida sentimental d’algú (per això vaig escriure aquesta entrada), però hi ha blogs que s’han dedicat a recollir tota mena d’exemples tontos del que fa la gent a Facebook i alguns són increíbles:

Lamebook: en aquest blog hi trobareu tota mena de tonteries i anècdotes recollides del Facebook que els envien els lectors: des del que fica la pota criticant al jefe, fins a l’estúpid que posa comentaris racistes passant per qualsevol tipus de moment que us farà sentir vergonya aliena. Un exemple:

pervy-wanker

STFU Marrieds: aquest va dedicat als matrimonis que no paren d’escriure sobre els seus compromisos, casaments i en general dels enamorats que “passejen” el seu amor en els seus perfils de Facebook fins que els seus amics els han de dir que es busquin una habitació. Un exemple:

tumblr_kpay6vxCWH1qzyr9yo1_500

STFU Parents: aquest altre recull les històries d’aquells amics que són pares i que comparteixen cada petit detall de les seves criatures (incloent detalls escatològics), deixant clar com d’adorables són les seus nens i que dura és la seva vida. Un exemple (si, és el que sembla…):

PskYYWIJmnzvkr7aHdb6VjtZo1_400

OMG My Parents Joined Facebook: per acabar, el meu preferit, què passa quan els pares que es passegen per Facebook ja tenen els fills crescudets i amb un Facebook propi. Un recull dels horrors que s’esdevenen quan el pare o la tieta aprenen a fer servir les aplicacions. Un exemple:

dsh17zAnEkwn6qi6l0JVAGQTo1_500

Bon cap de setmana i Bona Diada! :-)

PD – si algú s’anima a fer un blog d’aquests en català, que avisi!