Bé, doncs, encara que no m’ho acabo de creure sembla que Betes i Clicks ha quedat entre els 10 finalistes de la categoria de Blocs TIC (tecnologies de la informació i la comunicació). Gràcies a tots els que heu anat votant, em fa molta il·lusió i estic encantada que entrin nous amics a llegir el blog que potser no el coneixien. A tots vosaltres, hola, i us animo a deixar un comentari per conèixer-vos!

logo_premisblocs

Si tot va bé el dia 2 d’octubre serem a Vic per veure l’entrega de premis i amb moltes ganes de conèixer altres blogaires catalans! :-)

Ja vaig fer algunes entrades recomanant blocs que participaven i alguns han quedat nominats a les seves categories. Si voleu veure la llista sencera de finalistes, la trobareu aquí.

Respecte a la categoria de TIC, la llista de “la competència” és aquesta:

Blocs TIC
http://recursosticmestre.com –> tota una institució, i ja va ser finalista l’any passat 😮
http://programariweb.blogspot.com –> publica posts interessant a un ritme imparable… i a la final, juga a casa 😉
http://caballe.cat/wp/ –> una altra institució… la icona que balla és hipnòtica, si ens coneixem li demanaré d’on l’ha tret
http://renovat.mainble.com –> molt bo, el conec de seguir-lo per twitter (com fan gairebé 2000 persones més!)
http://www.betesiclicks.com –> :-)
http://versiorac.blogspot.com –> blog d’en Xavier Vidal que col·labora a Rac1
http://xarxasantboiana.cat –> recull entrades dels blogs que formen part de la xarxa de Sant Boi i són gairebé 250!
http://arcablavamataro.wordpress.com —> una iniciativa d’alumnes de la TecnoEscola Mataró III
http://discapacitat.diversitatfuncional.org –> un punt de vista diferent: les TIC i les persones amb diversitat funcional
http://www.estol.cat –> una xarxa de blocs temàtics en català que segueixo des que va començar, i ja són 14

M’agrada perquè és una sel·lecció molt variada i, dins de la mateixa categoria, tots escrivim continguts força diferents i complementaris. La majoria ja els coneixia, i és que, la veritat, hi ha molt bon nivell! Si voleu trobar bones fonts per seguir desenredant la xarxa, us recomano que us hi feu una passada.

Si aneu a Vic aviseu i ens coneixem. Mentrestant, aniré practicant la cara de “oh no he guanyat jo, però quina alegria que hagi guanyat aquest altre”, que també m’anirà molt bé si mai em nominen a un Oscar 😉 Sort!