picture-201Ja des de fa un temps, observo entre els usuaris de twitter que segueixo que, sempre que hi ha un partit del barça, utilitzant l’etiqueta #porrabarça, tots comparteixen la seva predicció del resultat. Jo fins i tot m’hi he animat alguna vegada, però amb poc encert, tot s’ha de dir. Des d’aquí podeu veure els tweets amb aquesta etiqueta i les previsions que feia la gent en els últims partits.

Amb motiu del “Clàssic” de dissabte, avui us deixo un enllaç curiós que he trobat: la web TweetPorra. Ve a ser la mateixa idea però afegint-li una mica més d’estructura utilitzant una etiqueta específica per a fer-ne seguiment, les instruccions per aquest dissabte són utilitzar el tag #porra-mad-bcn seguit del resultat separat per guions (per exemple, 0-5)

messi-madrid-gol

De moment només hi ha la porra del Madrid-Barça i a l’espai de “pronòstics” hi podeu veure les prediccions que s’han fet fins ara i algunes estadístiques: molta més gent espera que guanyaran els blaugrana i el resultat més twittejat és el 0-4. A veure si és veritat! Vull dir… que guanyi el millor! (el Barça, clar) 😉

Via estwitter.com