Aquesta setmana hem llegit tantes coses que publiquem l’article un dia tard 😉

Potser us interessarà llegir…

…aquest article entranyable del New York Times sobre les parelles que es coneixen i enamoren dins el joc online World of Warcraft. Trolls, espases i romanticisme.

.

…aquesta broma genial, com són les pàgines web “per darrera”, la de Flickr és la que més m’agrada 😉

.

…aquest article sobre Steve Jobs publicat el 1983 a la revista TIME és extranyament premonitori (hi ha la frase “hauria de dirigir Walt Disney”, Pixar no és ben bé el mateix però quasi!) i molt interessant de llegir en retrospectiva. (via kottke)

.

…i parlant del senyor dd’Apple, no seria cap de setmana sense un bon infogràfic, aquí us deixo, les diferències sociodemogràfiques entre els usuaris de Mac i PC, basat en les dades dels usuaris de la web Hunch. És tan gran que només us en poso una part, aquí podeu veure la resta.

.

…la revista Fortune publica un article en profunditat sobre els drames internes de Twitter, els canvis en la direcció, les amenaces que afronta la companyia.

.

…si el que voleu és somriure una mica (i fer “oooooooh qué monoooo!”), us recomano que passeu una estona en aquesta web, Cute Roulette. Que és com la quasi oblidada Chat Roulette però amb més gossets i menys…

..

… recomanem descarregar aquest pdf de la guía per a educadors i pares sobre la música, el cinema i la televisió lliures i legals a Internet. Sobretot per contrarestar la manipulació del ministeri de la indústria cultural que ha publicat un “pamfleto” on, entre altres coses afirma que un blog és: “Abreviatura de ‘web log’, un diario o revista que se publica en Internet. Los blogs a menudo se utilizan para publicar enlaces a archivos, que pueden ser copias ilegales de música, películas u otros ficheros multimedia”

Un comentari al respecte: em sembla molt, MOLT malament que la guía es tituli “guia per a mares i professores”. Clar, perquè els pares no participen en l’educació dels fills… o potser és perquè els papes són tots geeks i ja en saben d’això d’Internet…. tan 2.0 que som per algunes coses i en altres ben bé que anem endarrera.

.

…el botó “m’agrada” de Facebook ja ha fet un any. Un any només? :-O

.

… i per acabar amb una nota divertida, el viral de la setmana, coincidint amb el bodorrio reial britàniccom seria el casament si la monarquia es decidís a fer un d’aquests vídeos on els nuvis arriben a l’altar ballant? (és un anunci de T-mobile)

Bon cap de setmana! :-)

Altres articles interessants: