Avui porto us porto una aplicació senzilla que segueix en la tendència de barrejar tecnologia amb nostàlgia com les 2 apps per reviure els teus records a les xarxes socials que vam recomanar fa unes setmanes. Throwback és una app de fotografia amb una funció peculiar: la de permetre’ns reviure un instant en algun moment del futur.

Només hem de descarregar Throwback – iOS (gratis) i ja podem fer una fotografia amb l’opció “Capture Now”. També podem escollir una imatge del carret de fotografies del nostre telèfon sel·leccionant “Grab the past”. (Un detall: si fem la foto directament des de Throwback, no se’n guardarà còpia al nostre carret, haurem d’esperar a rebre-la de nou!):

 

 

Un cop feta o sel·leccionada una imatge, podem escollir quan volem que “retorni” a nosaltres en forma d’email: podem sel·leccionar una data concreta, un rang entre d’aquí un mes o d’aquí 5 anys o el factor “sorpresa”.

També podem escollir si volem enviar-la a nosaltres mateixos en un futur o a un o diversos amics (nom´s cal introduïr les seves adreces d’email).

 

 

Saps aquella foto que fas en una festa en que captes perfectament com de bé ens ho hem estat passant i penses, “els l’he d’enviar a tots per a que la tinguin!”? Doncs ara ho pots fer, però en un futur i sorprendre’ls (i a tu mateix) en un moment que no s’ho esperin.

La seva creadora va tenir-ne la idea després de topar amb un carret de fotos sense revelar del seu difunt germà. Pensant en l’emoció de recuperar aquells moments, l’objectiu de Throwback és, en un era en què les nostres imatges es difonen en numeroses plataformes socials, poder donar-nos l’oportunitat “d’oblidar” per a poder crear records de nou.

Qui sap si en un matí gris futur (com avui) ens pot alegrar el dia un email de Throwback? :-)

 

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament

Altres articles interessants: