Sembla mentida que ja sigui divendres, però ho és perquè el nostre recull ja és aquí! :-)

Aquesta setmana hem llegit…


…sobre la pobre Germana Maria Jesús o “Sor Internet”, una monja de Toledo a la que han fet fora les altres membres de la congegació perquè no esl agradava el seu ús de la xarxa. Després de guanyar un premi per haver digitalitzat tots els arxius del convent, la seva gestió de la presència de l’entitat a Facebook no va agradar les altres monges. Als seus 54, ara diu que vol visitar Londres i Nova York. Des d’aquí l’animem, que ho disfruti i que faci molts check-ins a Foursquare! Li podeu donar suport unint-vos als més de 12.000 fans que té a Facebook.

…aquest recull de prediccions equivocades sobre la tecnologia que van fer personatges coneguts al llarg de la història. Ja sabeu, penseu abans de dir, “això mai funcionarà” (via kotkke). Algunes de les millors:

“Quan s’acabi l’Expo de Paris, la llum elèctrica s’apagarà i no en sentirem a parlar més” – Erasmus Wilson (1878) Professor de la Universitat d’Oxford”

La televisió no aconseguirà mantenir el mercat que capti després de 6 mesos. La gent es cansarà aviat de mirar una caixa de fusta cada nit”- Darryl F. Zanuck, cap de la 20th Century-Fox, 1946.

…que la pròpia Microsoft ha creat una web per a motivar els usuaris que encara a resisteixen a deixar d’utilitzar Internet Explorer 6. A Espanya aquesta xifra encara supera el 3%. Ha arribat l’hora d’acceptar el canvi, home, que ja fa deu anys!

…la importància de sempre “googlejar abans de twittejar”, és com pensar abans de parlar. I en podeu comprar el pòster:

…hem trobat el vídeo que demostra, que la pel·lícula Up podia ser veritat, vigileu no us marxi la casa volant amb massa globus!

…que el sr. Zuckerberg, amo i senyor de Facebook no deu ser tan impresentable com a “La Red Social” si té un gosset tan mono com aquest. I amb pàgina a Facebook i tot. El meu gos twittero, ja s’ha unit als seus més de 50.000 fans. Oooooh!

…no sabem si l’Steve Jobs té gos o no, però gràcies a aquest infogràfic, ara ja sabem 15 coses més sobre ell que no sabíem (bé, de fet, algunes si que les sabíem, som molt de “can apple” aquí…)

…i per passar una mica l’estona, hem jugat a aquest petit joc online addictiu a l’estil penjat: endevina a quina pel·lícula pertany aquest objecte?

Bon cap de setmana, ja esteu ben entretinguts una estona! :-)