Aquest cap de setmana festiu, Catalunya Ràdio ha emès el seu programa Vist i no vist,  dirigit per Valentí Sanjuan, on van dedicar 6 hores de programació a parlar de l’univers Twitter a Catalunya.

Tant si sou twitteros consagrats com si per ara no us n’heu fet, us recomano que si teniu un moment hi feu un cop d’orella. Podeu trobar els podcasts a la web del programa.

S’hi van destacar desenes de personatges i iniciatives interessants que s’estan fent a casa nostra. Aquí podeu veure un resum dels temes que es van tocar. També podeu veure tota la conversa i reaccions que es van generar al voltant de l’etiqueta #vistinovist. Veureu que va ser una autèntica revolució!

Jo hi vaig ser de públic a l’estudi (amb un munt d’altres truiters que vam aprofitar per conèixer-nos en persona) i vaig parlar una estona en directe amb els amics @suranpu i @ferranbdn de #somdelstwitts sobre els sopars que organitzem i sobre Betes i Clicks. Vaig respondre a la “pregunta del milió de dólars”, com explicar Twitter a la meva àvia? Si ho voleu escoltar ho podeu fer aquí, als darrers minuts d’aquesta secció.

Us deixo aquí per a la posteritat un fragment de la meva petita intervenció 😉 :

Aquí podeu veure @ultrasonica (el meu twitter personal) a punt d’intervenir en directe! (foto del Flickr de @liopic):

Enhorabona a tots els que vau fer possible aquesta iniciativa extraordinària! Esperem que sigui la primera de moltes més!

I moltíssimes gràcies al Valentí i al seu equip per convidar-nos! :-)