Aquesta setmana que tothom s’està tornant boig perquè han estrenat la nova i darrera temporada de la sèrie Lost, us porto un recull d’enllaços a diversos programes de televisió que podeu gaudir i seguir per Internet.

1. Arròs Covat

Arròs Covat és una sèrie d’animació (dibuixos animats!) per a gent gran, creada per Juanjo Sáez, un autor que us recomano (els seus llibres són boníssims) i que s’emet pel canal 33 en hores intempestives. Narra la vida d’en Xavi Masdéu, un dissenyador de 30 anys que viu a Barcelona. Té molt sentit de l’humor i m’encanta com parodia el mundillo “cool” i “fashion” de la capital :-)

2. Balzac.tv

Es tracta d’un programa molt 2.0 “d’assaig” on en alta definició emeten reportatges al voltant de diversos temes, sovint relacionats amb les noves tecnologies. La presentadora és una videoblogger força coneguda, la Gina Tost i tot i que ara fa un temps que no hi ha nous episodis, n’hi ha un munt d’acumulats per a veure. Us recomano aquest sobre un parvulari on estan incorporant les noves tecnologies:

3. Malviviendo:

Es tracta d’una sèrie de ficció creada per una productora i un director andalusos. Els protagonistes són en molts casos actors aficionats i els rodatges es fan gairebé sense pressupost. Van començar fa poc més d’un any, ja porten rodats 8 episodis de 40 minuts cadascun i han tingut molt bona acollida, amb milers de persones que la segueixen exclusivament per Internet. No els he vist encara però la primera impressió és que té molt sentit de l’humor, només cal veure la introducció del primer episodi que parodia la de la sèrie americana Dexter:

4. Psicopatologia Digital

Psicopatologia Digital amb el Dr. Soler era una sèrie d’episodis curts que s’emetia fa un temps a les tardes a TV3. El format consistia en un consultori “digital” on s’adreçaven persones amb dubtes relacionats amb les noves tecnologies i el “doctor” els responia amb exemples des del seu “laboratori”. Tots els episodis estan disponibles a la web del 3 a la carta i les temàtiques són molt variades i encaixen amb alguns dels temes que tractem a Betes i Clicks: com utilitzar Internet per a la gestió domèstica, per a jugar a la borsa, per a aprendre anglès, per al comerç, el MySpace i la música etc. Són episodis curts i entretinguts que valen la pena de recuperar si, com jo, mai els vau veure per la tele.

5. Lost in tv

Lost in tv és una sèrie de “canals” de televisió temàtics per ciutats que proposen esdeveniments, tendències i personatges a descobrir, per ara en 8 ciutats. Una de les ciutats on es grava és Barcelona i a través dels seus episodis curts podeu descobrir coses com exposicions, concerts i festes per estar al dia, amb un format dinàmic i fresc.

I vosaltres, coneixeu alguna altra proposta de “televisió” per Internet? Teniu el vostre propi programa que ens volgueu recomanar? Endavant, deixeu un comentari! 😉