Aquest any serà recordat com l’any en què Twitter ha explotat com a fenòmen a nivell internacional (tot i que encara a Catalunya és un fenómen relativament recent…). Una conseqüència (i potser també una causa) d’aquesta popularitat és la gran quantitat de famosos que s’han posat a utilitzar aquesta eina per a dir la seva.

Aquí us deixo un petit recull de personatges interessants, curiosos i (alguns) admirables que per sort twittejen amb comptes personals i ens permeten seguir el que els passa pel cap i fins i tot contactar amb ells. (Nota: alguns personatges, entre ells alguns que admiro molt com en Mozz o un dels meus estimats Beatles, també tenen compte a Twitter, però només és un recull d’enllaços i d’auto-promoció… i és una llàstima!)

1. David Lynch: director de cinema, autor de “Twin Peaks” i “Terciopelo Azul” (més informació)

Sovint twitteja sobre el seu projecte actual i reflexions de la vida en general, respon a preguntes que li fan i fins i tot panteja temes per a que els seguidors li expliquin què han fet el cap de setmana o quins projectes es porten entre mans:

Picture 1

2. John Cleese: còmic i actor britànic, membre dels Monthy Python (més informació)

Els seus twitts són plens del seu britànic i inconfusible sentit de l’humor i de tant en tant respon a d’altres usuaris. Un exemple clàssic:

Picture 2

3. Yoko Ono: artista japonesa i vídua de John Lennon (més informació)

Els seus twitts inclouen informació sobre alguns dels seus projectes i temes de solidaritat amb els que està involucrada (give peace a chance? 😉 ) però també hi trobareu moltes reflexions i consells molt profunds sobre la vida del tipus:

Picture 3

4. Paulo Coehlo: escriptor i filòsof brasiler, autor de “L’Alquimista” (més informació)

L’autor twitteja molt sovint i respon a moltíssima gent que li fan preguntes o comentaris sobre temes generals. També inclou de tant en tant reflexions sobre la condició humana, a l’estil dels seus llibres:

Picture 4

5. Andreu Buenafuente: “showman” català – perquè veieu que a casa nostra també tenim twitter-celebrities :-) (més informació)

Els seus tweets semblen cada vegada més genuïns i personals, respon sovint i parla dels seus programes però també d’altres aficions seves com el dibuix o la fotografia:

Picture 5