M’ha agradat molt una de les propostes que he trobat a través del portal Apps4Bcn de recomanació d’aplicacions per a gaudir més de la nostra capital: BCNQuiz. Es tracta d’un joc cultural que ens permet posar a prova el nostre coneixement de Barcelona, aprenent més sobre la història, la cultura, l’arquitectura, l’esport i molts altres temes més de manera simpàtica i divertida.

Captura de pantalla 2015-03-20 a las 12.04.36

Disponible gratuïtament per a iOS i Android, BCNQuiz està disponible en 19 idiomes així que pots reptar a qui vulguis, vingui d’on vingui, sigui visitant o resident. L’app inclou més de 2.500 preguntes i no deixarà de sorprendre’t del munt de coses que tens a tocar o que has visitat mil vegades i que mai t’havies parat a pensar que no en sabies res de res 😉

screen568x568 (3)

screen568x568 (5)

 

screen568x568 (6)

 

Amb un disseny i una interfícies molt atractius, el joc et proposa anar desbloquejant “racons” de la ciutat a mesura que respons i encertes preguntes, i anar aconseguint punts. Pots jugar individualment o competir amb els teus contactes o amb tots els altres usuaris a les classificacions.

screen568x568 (4)

Ah, i si trobes a faltar alguna pregunta (tots som experts en algun detallet friki del nostre barri…) sempre la pots proposar per a que l’incloguin! A jugar i aprendre!