Seguim amb la nostra nova sèrie de perfils digitals de diferents usuaris actius a la xarxa catalana.

Avui li toca a la Gina Tost, una vídeo-blogger convertida en comunicadora 2.0 que probablement no necessita presentació. El més curiós és que la vaig conèixer per primer cop en persona fa uns quants anys en un “sopar de gent de Twitter”. Si, hi havia un moment en que Twitter era tan nou i erem tan poquets i tan frikis piulant en català que semblava una bona idea organitzar un sopar per conèixer-nos. La Gina és l’exemple més català que amb una bona connexió a Internet, una webcam i molta empenta es pot arribar on vulguis. Seguim aprenent d’ella sobre la xarxa, les startups i el món dels videojocs.

 

La Gina en 140 caràcters:

Tecnologia, videojocs, startups, i coses d’Internet. Em dedico a la comunicació i al periodisme des de fa ja força temps i m’encanta.

 

La podreu trobar a la xarxa a…1964912_10152261581172912_3234656612137684037_n

Twitter: @ginatost
Facebook: Gina Tost
Blog: Ginatonic.com
Web: Ginatost.com
Instagram: @ginatost
 

Es connecta des de…

Sóc molt d’iOS i tinc un iPhone i un iPad, tot i que també em connecto amb la Xbox, la 3DS i la PlayStation. Tot depèn molt del moment.

 

Un dia de connexió típic

El primer i últim que faig quan em llevo és mirar el correu i el twitter, i a partir d’aqui, tot el que hi ha en mig, és intentar seguir el ritme del meu dia a dia i d’Internet al mateix temps (no sempre ho aconsegueixo).

Crec que no desconecto mai.

 

Connecta amb…

Doncs no sóc molt original i acostumo a connectar amb la mateixa gent a totes les xarxes socials: Els meus amics.


Potser si que a Linkedin em relaciono amb gent diferent, però acostumen a ser coses puntuals, per feines concretes.


A Instagram no m’agrada fer likes i sóc més de comentaris. El like no té valor, en canvi el comentari és més elaborat, li dediques més temps, i per mi té un valor afegit.

Una app imprescindible…

Faig servir Moves, una app que et marca tot el dia tot el que camines, corres, vas amb bici o amb transport, i així saps si fas exercici o no.

Screen Shot 2014-06-10 at 10.04.15

Un enllaç imprescindible…

Sóc molt fan de imgur.com. És la meva perdició i m’hi puc passar hores.

 

Una “joia” poc coneguda…

El joc de Monument Valley per iOS (i en breu per Android). Una petita joia fantàstica a molts nivells que recorda a Ico o Echochrome. 
O The Room (part 1 i part 2), un videojoc per iOS, Android i Kindle Fire que consisteix en obrir caixes plenes de trencaclosques.

screenshot2

 

Un vici inconfessable…

Ostres! L’1 d’abril, el dia dels sants inocents dels Estats Units Nintendo i Google van treure una petita broma on podies caçar Pokémons al mig de Google Maps amb el mòbil. Haig de confessar que hi vaig perdre moltes hores buscant criatures fantàstiques i no vaig fotre brot en tot el dia. Fatal. A mi sempre m’enganxen aquestes coses.

 

Una anècdota de “connexió”…

A vegades, quan publico les coses més “xorres” de totes a la xarxa són les que acaben tinguent més repercusió, i en canvi, les que jo crec que ho poden petar perque són interessants no els hi interessa a ningú (o no ho demostrem).
Un tweet d’una foto del Dalí porta més de 1000 RT’s.

No em puc apuntar a Meetic i pàgines de lligar similars perque la gent sap qui sóc perfectament i enlloc de preguntar-me per anar a sopar, em fan preguntes sobre tecnologia i videojocs: quin sistema operatiu és millor o si el nou joc d’Steam val la pena o no.

 

“Desconnectar” per a tu significa…

No mirar el mòbil en 24 hores. Però crec que només ha passat un parell de vegades. Estar sense cobertura és una cosa que em fot dels nervis