Hem estat uns dies de vacances i silenci però llegint el que es mou a la xarxa. Com a per tot, a l’agost hi ha poca activitat (potser perquè no podem entrar a l’aigua de la piscina o la platja amb les pantalletes a mà?) però aquests dies hem llegit que…

 

…LinkedIn busca atreure el public més jove des dels inicis de la seva carrera porfessional. Una de les noves funcionalitats que han desenvolupat són les pàgines d’universitats, des d’on es podrà veure per a cada centre informació agregada sobre els seus alumnes i ex-alumnes: a quins sectors  i empreses treballen, qui tenim a la nostra xarxa que hi hagi estudiat, etc…

Screen Shot 2013-08-20 at 11.35.54 AM

 

…un estudi americà analitza la presència de les empreses més grans del món (les conegudes com Fortune 500) a les xarxes socials des de 2008 fins l’actualitat. Un dels creixements més importants ha estat a Twitter, on el 77% tenen comptes actius. Els blogs també segueixen popularitzant-se, amb un 34% que en tenen, però altres eines com Google + no acaben d’arrancar: el 35% hi tenen comptes però la meitat d’aquests són inactius.

Screen Shot 2013-08-20 at 11.37.15 AM

…aquest cap de setmana s’ha estrenat l’esperadíssima pel·lícula sobre Steve Jobs protagonitzada per Ashton Kutcher. Cal dir que per ara les crítiques no són molt favorables, però esperarem a veure-la abans d’opinar. Aquí en podeu veure el tràiler, que per curiositat ha estat “el primer trailer a través d’Instagram”:

 

…una de les “curiositats ” d’aquests dies ha estat sense dubte llegir que el vaticà ofereix indults als pecadors per seguir els comptes a twitter del Papa, coincidint amb les diades per la joventut d’aquest estiu. Això si que és una estratègia de captació de “followers”…

 

blogaires catalans impulsen la creació d’una “cadena virtual” paral·lela a la cadena humana que es prepara per l’11 de setembre d’enguany. L’objectiu és crear una cadena de blogs que enllaçaran entre ells amb un recull de continguts per la independència. Trobareu la informació al Blog-via cap a la independència.

 

què passa a la xarxa en 60 segons?

 Screen Shot 2013-08-20 at 11.57.19 AM

 

una fotografia del monument barceloní “Les quatre barres de la senyera catalana” guanya un concurs internacional d’imatges d’art públic de la fundació Wikimedia, enhorabona!

Ricardo_Bofill_(Ricard_Bofill_Leví),_Les_quatre_barres_de_la_senyera_catalana_8_DSC09517

…i per acabar el detall “friki” per als amants dels accessoris innecessaris: “peus” per al vostre iPhone :-)

 

ScreenShot2013-07-29at101746AM