Aquesta és una d’aquelles entrades que fa mesos que volia escriure. Aquest gener vam celebrar els 4 anys de Betes i Clicks i des de fa més temps encara tenia ganes de fer-li un rentat de cara, donar-li una imatge nova que el fes més actual. I és que per a un blog, igual que per a les apps i les xarxes socials de les que parlem, la llei de la xarxa és “renovar-se o morir”.

Així que avui us porto un seguit de novetats en les que hem estat treballant els darrers mesos. Espero que us agradin i espero que en qualsevol cas, en seguiu gaudint i ens ho feu saber:

 

1. Nou logo:

De fet fins ara, Betes i Clicks no tenia un logo oficial. Gràcies al dissenyador gràfic i web Nitis Designs (un crack que no puc més que recomanar), ara tenim una imatge amb les seves icones i la seva capçalera, de blog com déu mana:

Screen Shot 2013-07-11 at 9.48.07 AM

 

 

2. Nova plantilla:

(Si esteu llegint això des de l’email o una app o un lector d’RSS aneu a veure la web com queda ara!)

De fet, parlar d’un canvi de plantilla és quedar-se curt. Hem agafat una estructura en format “revista” i l’hem adaptat a la nostra manera, per a que pogueu veure d’un cop d’ull molts més articles, per poder destacar-ne els més importants per a que no us els perdeu i en general, per a que la navegació per Betes i Clicks sigui més agradable. El disseny ha anat a càrrec també de Nitis Designs i l’han aplicat amb cura i paciència (fent cada petit ajust que els he anat demanant) els amics d’Efimàtica. Oi que fa goig? Doncs si voleu un blog o web tan xulo com aquest per a vosaltres o la vostra empresa, parlem-ne!

facebook_cover

 

3. Un nou blog… us presento: Petits Clicks

Betes i Clicks continua, renovat i amb nova energia però alhora m’he decidit a emprendre una nova aventura a la blogosfera en català.

Al ampliar la família a nivell personal, m’he adonat del munt de recursos que la xarxa i les noves tecnologies ens ofereixen a pares, mares i a nens. Vist això i que sempre està bé que els blogs en català toquin més i més temàtiques, ens hem decidit també a ampliar la “família” virtual  amb un nou blog que hem batejat Petits Clicks.

A Petits Clicks la nostra intenció és recollir totes aquelles eines, recursos, enllaços, curiositats i idees per als pares 2.0, per als que ens toca educar “nadius digitals” i ho volem fer relacionant-nos amb aquest món connectat de la manera més natural possible. Perquè creiem que les noves tecnologies no han de ser una font de conflicte ni de temors, per a que nosaltres i els nostres fills en puguin treure profit, anirem recollint els millors recursos per a “programar” els nostres petits nadius digitals, procurant que no s’ens “pengin” ni ens entri cap “virus”

Acabem de començar però ja hi trobareu alguns articles. Esperem que us agradi i que el compartiu amb qui li pugui interessar!

Screen Shot 2013-07-11 at 10.06.28 AM

 

Gràcies a tots els que ens seguiu de fa anys i de fa menys però que sempre esteu aquí. Gràcies per cada tweet, cada comentari, cada “m’agrada” i cada click. Esperem que sigui per molt temps més!

Bon estiu!