Ara que algunes aplicacions com Facebook, Twitter (i tantes altres) formen part del nostre dia a dia, el repte és trobar solucions per a que el temps que hi passem sigui el més eficient possible. Per exemple, tenim eines que substitueixen la web de Twitter i ens permeten twittejar més còmodament, com Tweetdeck o Hootsuite. Avui us en porto una que he descobert recentment i que m’ha enamorat: FanMix.

 

 

Algunes eines ens faciliten el seguiment de la cronologia de tweets, dividint-los en columnes, amb cerques, hashtags, etc. Altres eines es centren en la gestió dels seguits i seguidors però hi ha un tema que de vegades costa de portar de manera organitzada: les converses. Si tens moltes mencions, retweets, comentaris… de vegades és fàcil perdre el fil, oblidar-se de respondre o no saber de què va un missatge fora de context.

Fanmix és una aplicació web que ens permet gestionar les converses a Twitter de la mateixa manera que estem acostumats a treballar amb l’email. Només cal que ens registrem i que afegim al nostre compte un o més comptes de Twitter, i també funciona per gestionar els nostres comptes a altres xarxes socials com Facebook (perfils i pàgines) i LinkedIn.

 

 

Cada menció o missatge privat que ens facin als nostres comptes de Twitter, o comentaris a Facebook o a LinkedIn apareix a la nostra safata d’entrada per a que no se’ns escapi cap i els diferents missatges de cada conversa s’ordenen en forma de fil.

 

Un dels detalls més pràctics és que podem respondre i retwittejar els missatges directament des de l’aplicació i marcar com a importants, prioritaris, favorits o arxivar-los.

 

 

Una altra gran funcionalitat és que totes les converses passades queden arxivades i podem recoperar-les i fer-hi cerques.

 

 

També té una funció avançada molt (però que molt!) útil que ens genera un llistat de tots els contactes amb qui hem interactuat i veure quants seguidors tenen, quantes vegades hem interactuat i el detall de les converses que hem tingut amb cadascú.

 

La veritat és que aquesta app m’ha canviat el dia a dia en les darreres setmanes des que he començat a utilitzar-la. A partir d’ara no deixaré cap conversa a mitges ni quedaré com una maleducada per perdre’m una menció, cosa que fins ara passava de tant en tant. Totalment recomanable!

 

Recordeu que hem estrenat unes noves subscripcions a Betes i Clicks. Ara podeu triar entre rebre totes les nostres actualitzacions per correu o rebre només una newsletter mensual amb el millor de cada mes i continguts exclusius.

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament


Altres articles interessants: