Avui us presento Timekiwi: una aplicació web senzilla que ens permet, connectant-la als nostres perfils a les xarxes socials, crear una visualització molt endreçada i atractiva de tota la nostra activitat 2.0.

 

Per començar només cal que hi fem login amb un dels nostres perfils a la xarxa: Facebook o Twitter. Us recomano triar el més actiu o bé aquell on tingueu el nom d’usuari que volgueu utilitzar per a Timekiwi, ja que la vostra línea temporal tindrà l’adreça www.timekiwi.com/elteunom

Un cop fet, tarda uns minuts (està “exprimint” el kiwi segons diuen ells…) i veurem aparèixer de forma cronològica i amb un disseny molt atractiu la nostra activitat a la xarxa social que hem escollit.

Aquí us poso la meva d’exemple:

A baix a l’esquerra trobareu l’opció “Connect” per a afegir-hi altres xarxes i serveis 2.0. Podeu escollir entre Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Flickr, Foursquare i Overblog.

També podem compartir-ho als nostres perfils o veure una versió horitzontal amb l’opció “Rotate”:

La veritat és que sense gairebé cap esforç, queda un perfil nostre molt visual. La primera vegada que el creem hi haurà tres mesos d’històric, i, no patiu, podeu ocultar qualsevol publiació per a que no aparegui al vostre timeline públic.

 

Recordeu que hem estrenat unes noves subscripcions a Betes i Clicks. Ara podeu triar entre rebre totes les nostres actualitzacions per correu o rebre només una newsletter mensual amb el millor de cada mes i continguts exclusius.

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament

Altres articles interessants: