Avui us porto una nova eina online d’aquelles que m’agraden, per que té múltiples aplicacions, tant per a empreses com per a qualsevol usuari. Es tracta d’Spreecast, una plataforma de vídeo que ens permet crear el nostre propi canal i emetre públicament en uns pocs passos senzills. Només necessites una webcam (i una mica de sentit de l’espectacle o alguna cosa a explicar).

.

Per a crear el nostre propi Spreecast, només cal que ens registrem o que fem login amb el nostre compte de Facebook o Twitter. Podem emetre en rigorós directe, gravar les imatges i emetre-les en diferit quan vulguem o programar la nostra emissió per a una data futura. També ens permet definir si el nostre Spreecast serà públic (i per tant qualsevol el podrà seguir) o privat.

.

Fins a quatre usuaris es poden connectar simultàniament a una conversa (generant una imatge de vídeo amb la pantalla partida) i un nombre infinit de persones ho poden seguir a través de la xarxa. Així, podeu crear el vostre propi programa d’entrevistes o una taula rodona virtual.

.

A banda dels elements bàsics, ens ofereix moltes funcionalitats extres, com canals de chat entre els participants i amb l’audiència o un sistema per enviar preguntes als protagonistes de cada emissió. Un dels detalls més interessants és que el vídeo quedarà arxivat i disponible per a tornar-lo a veure quan vulguem.

.

I com que a Betes i Clicks ens encanta provar coses noves, hem creat un Spreecast per explicar en català per a què serveix Spreecast… en català! Tindrem de convidats a l’Albert, un usuari avançat, i en Manel, un català que treballa a Spreecast (a San Francisco) i que, amb l’ajuda dels seus companys ens faran una demostració de com funciona. Us apunteu! Només heu d’anar aquí.

Serà de 6.30 a 7pm demà dimecres 21 de desembre. Podreu fer les vostres preguntes “en antena” i farem el que poguem per respondre-les. Serà la primera emissió de Betes i Clicks TV 😉 Us esperem!

.
Recordeu que hem estrenat unes noves subscripcions a Betes i Clicks. Ara podeu triar entre rebre totes les nostres actualitzacions per correu o rebre només una newsletter mensual amb el millor de cada mes i continguts exclusius. I abans de cap d’any sortejarem un premi entre tots els subscriptors!

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament

Altres articles interessants: