La manera en que busquem una feina o un candidat ha canviat una mica en els darrers anys, a banda de la situació del mercat laboral a casa nostra, les xarxes socials també han suposat noves oportunitats en aquest sentit. Ja vam parlar de la possibilitat de buscar feina a través de Twitter i hem vist en profunditat com utilitzar LinkedIn per potenciar la teva carrera professional.

Tot i això, el currículum de tota la vida s’està quedant una mica desfassat i si hi afegim la creixent tendència a tornar-nos bojos per la informació presentada de forma visual en un infogràfic, tenim Vizualize.me. Aquesta start-up canadenca ens ofereix una eina simple i efectiva per convertir la nostra història professional en un infogràfic que podem utilitzar com a CV i amb el seu propi enllaç per compartir a les xarxes socials.

Podem fer-hi log in amb el nostre perfil de LinkedIn (així ja “xuparà” la nostra informació professional d’allà) o fer crear un perfil nou. Un cop es crea el nostre Vizualize.me, podem editar-ne qualsevol tipus de dada i decidir quina informació volem que hi surti.

.

Tenim mitja dotzena (per ara) de “temes” per escollir amb diferents opcions de colors, formats, etc., i en qualsevol cas podem editar els fons, les tipografies i l’aparença general.

.

Un cop l’hem acabat, guardem i obtenim un enllaç únic amb el nostre CV visual que podem compartir online i a les principals xarxes socials:

.

Aquí teniu alguns exemples i detalls de CVs creats amb Vizualize.me:

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament

 
Altres articles interessants: