Aquesta setmana hem anat de bòlit però hem llegit una mica per aquí i una mica per allà i resulta que…

.

…hem vist un “pantallasso” de com era Twitter quan acabava de néixer ara fa uns 5 anys. Déu n’hi dó, qui ho diria que arribaria a ser el que és ara, oi?

.

…per als fans d’Instagram i de l’emprenedoria, us recomano aquest vídeo on un dels fundadors de l’app de fotografia líder parla amb un periodista de la web de tecnologia Techcrunch sobre com gestionen una companyia exitosa com la seva amb un equip petit i eficient. Interessantíssim! A l’octubre celebren el 1er aniversari! :-O

.

…en l’apartat de curiositats ens han fet gràcia aquestes fundes d’iPhone tan orelludes 😉 :

.

…els iPhones aviat estaran preparats per a tot, segons sembla veient aquesta patent creada per Jeff Bezos, fundador d’Amazon, per un airbag que protegiria el telèfon en cas de caiguda. Tinc curiositat per veure com funcionaria això!

.

…ens ha semblat molt simpàtica aquesta web on podem deixar notes d’apreciació i gratitud als mestres que ens van inspirar quan erem estudiantsThanksforteaching.us

.

… el NYT publica un article sobre com els fundadors de YouTube (que la van vendre a Google) ara han comprat la web de guardar enllaços Delicious (que era propietat de Yahoo des del 2005) i tenen molts plans de futur per re-llançar-la, entre ells fer-la més social. Estic intrigada!

.

…un punt d’humor molt encertat amb aquest comic sobre els problemes que encara tenim la majoria de nosaltres quan volem enviar un document que pesa uns quants megues. Molt realista!

.

…i per acabar la nota més friki, com sempre no podien faltar els ocells enfadats: a Xina han obert un parc d’atraccions basat en Angry Birds. Ja sé on aniré a passar la Setmana Santa, amb això segur que tornes a la feina descansat! Us deixo vídeo per a que veieu que és veritat encara que costi de creure:

.

…bé, de fet no hem acabat perquè també us volíem comentar que GRÀCIES A TOTS VOSALTRES, PER LA VOSTRA CONFIANÇA, ELS VOSTRES COMENTARIS I ELS VOSTRES VOTS, BETES I CLICKS TORNA A SER FINALISTA PER TERCER ANYS CONSECUTIU DELS PREMIS BLOCS CATALUNYA. Apa, ara si: molt bon cap de setmana!! (us estimooo!)