Bon dia! Tinc el plaer d’anunciar-vos que aquesta setmana estem de festa a Betes i Clicks: en els propers dies arribarem a les 100.000 visites i tenim ganes de celebrar-ho!

Alguns ja sabreu m’agraden els imants (no és el primer cop que en regalem) i que també m’agrada molt Instagram (aquest és el meu àlbum) així que m’alegra anunciar que gràcies a la col·laboració del nou servei StickyGram, regalarem entre tots vosaltres:

3 packs de 9 imants amb les teves fotos d’Instagram

+

10 invitacions a provar StickyGram

(que encara està en beta i restringit a uns poc usuaris).

.

Com participar?

Per participar només necessiteu compartir les vostres millors fotos de temàtica estiuenca a través d’Instagram.

Premis: Les millors 3 fotos s’enduran els packs cortesia de StickyGram i entre tots els participants sortejarem 10 invitacions per provar el servei.

Durada: una setmana, del 19 al 27 de juliol

Tema de les fotografies: Estiu!

Com participar: etiquetar totes les fotos que volgueu inscriure al concurs amb les etiquetes #Stickygram i #BetesiClicks. Podeu participar amb tantes fotos com volgueu, sempre que s’ajustin a la temàtica i que no oblideu posar-hi les dues etiquetes. Per entrar al sorteig, cal que deixeu també un comentari en aquesta entrada indicant el vostre nom d’usuari d’Instagram (un comentari per persona)

Qui guanya: Des d’aquí seguirem totes les fotos participants i en acabar, la gent de Stickygram i jo votarem les fotos que més ens han agradat.
El dia 29 anunciarem els 3 guanyadors i el resultat del sorteig de les invitacions entre els que hagueu comentat aquesta entrada i participat amb com a mínim una foto.
.
Filtres preparats? Som-hi!
.