Avui aprofito per anunciar-vos el llançament des de fa unes setmanes d’un nou blog, Música i Clicks. La primera sucursal del que a partir d’ara coneixereu com a “imperi i Clicks” 😉

Després de 2 anys aguantant-me a mi i al blog, en Jordi (la meva parella “en la vida real”) s’ha animat a crear el seu propi espai. A Música i Clicks hi parla com el nom indica de música, un tema que ens apassiona a banda d’Internet i del qual té un munt de coses a explicar 😉

Més en particular, hi podreu trobar: recomanacions de cançons d’ara i de sempre, TOP 5 temàtics, artistes de casa nostra coneguts i per conèixer, músics d’aprop i de llunygrups i cançons que estan d’actualitat… i bona música en general.

Esperem que us agradi i que seguiu disfrutant de les “coses i clicks” 😉

Anna (@ultrasonica) i Jordi (@jordistardust)