Els meus amics (els visibles) m’han parlat d’aquesta eina que et permet organitzar l’amic invisible per aquest Nadal sense necessitat de plegar paperets dins un barret, i amb la seguretat que no caldrà repetir perquè a algú li ha tocat ell mateix (el primer cop, sempre passa) 😉

Només cal que aneu a amigoinvisibleonline.com i seguiu uns passos senzills:

Posem el nom i l’email dels participants, tants com vulgueu:

Fins i tot li podem indicar qui volem excloure per a cada participant, per exemple, si no vull que a mi (Anna) em toqui un regal d’en Jordi (perquè és la meva parella o el meu enemic o ja em va tocar l’any passat…) poso el meu número de participant a la seva casella d’excloure:

 

Un cop completades les dades veiem l’email que s’enviarà: allà on diu NOMBRE hi posarà el nom del que el rebi i allà on diu AMIGO el nom del que li hagi tocat:

Ho podem editar com volguem, per exemple per posar-ho tot en català:

Una eina senzilla i molt útil en aquestes dates que a més ha estat creada des de Barcelona per en Bosco Curtu. Des d’aquí el felicitem per la bona idea!

Qui us ha tocat per l’amic invisible? Ja teniu el regal? No recicleu el que us van regalar a vosaltres l’any passat, que queda lleig… 😉