Amb Ridley Scott de productor i Kevin Macdonald de director, tens 15 dies per preparar-te i participar en un projecte cinematogràfic global a través de YouTube. El projecte s’anomena “La vida en un dia” i l’objectiu és crear un llargmetratge de manera col·laborativa de manera que reflecteixi un moment en la història del món des de la perspectiva de milers d’ulls (i càmeres).

Per participar només cal que gravis imatges del teu dia el proper 24 de juliol i les enviïs a través del seu canal a YouTube. Pots grava el que vulguis o respondre a algunes preguntes que el director planteja com a inspiració: què t’agrada? què tems? què et fa riure? què portes a la butxaca?

Després del dia 24 podràs pujar els teus vídeos i si agraden, potser tens la sort de que s’incloguin en el llargmetratge, que et mencionin com a co-director i fins i tot pots tenir la oportunitat d’assistir a la presentació l’any que ve a Sundance.

El dia 24 jo vaig a un casament així que no sé si podré capturar imatges molt inspiradores… però potser ho intento! Si hi participeu, feu-nos-ho saber i expliqueu-nos què heu gravat! A veure si a algun lector de Betes i Clicks el seleccionen per al llargmetratge! 😉