M’he estat una estona pensant com titular aquesta entrada, primer volia posar: “Nous usos per Twitter” però no volia que llavor no el llegissiu pensant-vos que parlava de noves aplicacions per a empreses que volen piular, o alguna cosa igual d’inútil… 😉

Finalment he decidit deixar-ho clar des del principi: es tracta d’un d’aquests casos en que la tecnologia ens canvia la vida… Aquella sensació d’impotència en veure el rotllo buit de paper s’ha acabat. Twitter et pot salvar, s’ha demostrat!

El sr. @naika_tei , un usuari de Twiter al Japó es trobava als lavabos d’un centre comercial a Akihabara (el barri més friki de Tokyo) quan va veure que…horror! no quedava paper!

Davant d’aquest predicament no se li va acudir altra cosa que twittejar-ho (per als que enteneu el japonès, si algú pogués fer-nos en una traducció literal us estaria eternament agraïts):

Després de 20 minuts i d’uns quants retweets d’altres usuaris solidaris amb la tragèdia del sr. naika tei, una ànima caritativa va acudir al seu rescat amb un rotlle nou (no hi ha detalls de si era acolchado o d’aquell que té gossets estampats)

Espero que aquesta història acabi d’animar als que no us heu fet un compte a Twitter a posar-vos-hi de seguida! Clarament, el futur de la nostre espècie en depèn.

😉

llegit a Pulse2 via un tweet de @JPlanas

Like This!