Avui us porto una d’aquelles curiositats que podem trobar a la xarxa, amb el tret especial que aquest cop es tracta d’una curiositat “made in” casa nostra: iAPM (tot i que ara li han canviat el nom a estoesdemasiadoparamixabeza 2.0)

Els seus autors, Montse Parrizas i Eloi Alcaide han creat, amb un disseny (en la meva opinió) fantàstic, un taulell de control des d’on podem reproduïr fins a 63 frases mítiques del programa de televisió APM, només amb el click d’un botó.

“Ho haveu vist?”. Abans que em digueu: “això no serveix per res!” us diré que sempre va bé tenir a mà un bon “prou” o un “cuidaoooo”, sobretot si t’has deixat les “gafas del serca”…Vinga, feu-lo servir i disfruteu! Se va aber un foshón que no sabe ni dónde se ha metío! 😉

L’únic que m’agradaria és poder enllaçar a un botó en particular, per a poder enviar o deixar com a comentari un d’aquestes mítiques frases. Què en penseu? Quina és la vostra preferida?

PD- Pim pam toma lacasitos