Bé, com ja sabreu, el divendres es van entregar a Vic els Premis Blocs Catalunya dels quals erem finalistes. Al final no va poder ser, però estic molt contenta d’haver arribat fins aquí tot i que el blog no té encara ni un any. Us vull donar les gràcies un cop més a tots i a totes els que em vau votar, sou genials! 😉

Picture 2

Els guanyadors de cada categoria van ser:

Us recomano que visiteu els diferents guanyadors alguns dels quals vaig tenir el paler de conèixer en persona i parlar-hi una estona. Tampoc us perdeu els premis especials, sobretot el que va rebre Jil Van Eyeper la seva iniciativa Teaming, un exemple d’innovació social que em va fascinar.

Picture 3

A banda d’haver pogut participar en l’acte d’entrega, ser finalista m’ha permès participar en una tertúlia sobre blogs a COM ràdio, al programa Eureka! dels matins del cap de setmana, amb en Marc Serena (guanyador del millor blog personal, La volta dels 25), la Núria Vives ( coordinadora del millor blog corporatiu, Gestió del Coneixement) i en Quim Fuster (videoblogger finalista de formats audiovisuals amb retrats.org). Vaig anar a la ràdio per primera vegada a la vida, m’ho vaig passar pipa i ara podeu escoltar-ho:

Tertúlia sobre blogs – Eureka! 3/10/09

Vaig parlar poc però vaig “desvetllar” algun misteri sobre l’origen de Betes i Clicks i alguns plans per a futures entrades 😉 Espero que us agradi!