Potser encara no us n’heu assabentat perquè cap amic ha pensat en enviar-vos una invitació per a que proveu la nova aplicació del Papa que el Vaticà ha llançat a Facebook, però ja podeu instal·lar-la anant aquí. L’aplicació es diu “Pope2you“, perquè el Sant Pare també sap ser cool i utilitzar números per escriure com fa el jovent. 😉

Picture 9

El Papa no té perfil a Facebook per tant no us en podeu fer amics, ni seguidors, ni fer-li “toques” però a través de la seva aplicació, que està disponible en diferents idiomes, podeu compartir el missatge amb els vostres amics, convidant-los a provar la aplicació o enviant-los postals com aquestes:

Picture 11

La veritat és que aquesta aplicació és part d’una campanya d’iniciatives 2.0 que ha llançat el vaticà per a connectar amb els joves a través dels nous sistemes de comunicació. Tota la informació es recull al seu portal Pope2you.net.

Si voleu connectar amb el Papa a la xarxa també teniu:

Picture 12

Picture 13

  • La WIKICATH, una plataforma per a llegir el missatge catòlic de forma interactiva i amb hipertext (no sé perquè en diuen wiki, perquè no es pot editar ni res, però vaja…)

La veritat és que em sembla interessant que l’esglèsia catòlica s’intenti apropar als joves a través dels seus mitjans. Encara que moltes d’aquestes aplicacions “pequen” de poc socials perquè els falta interacció (només retransmeten), crec que el principal problema a l’hora de connectar amb les generacions més joves ara per ara és un desencaix en el missatge i no el mitjà, i malauradament, encara que twittejin les misses o es facin un Fotolog, això és difícil d’arreglar.

Via Cinco Días, ReadWriteWeb i Mashable